Esittely

Kaikki (?) tuntevat minut nimeltä Erno, koska pitkän urani olen tehnyt muusikkona ja olen esiintynyt Erno´s yhtyeessä: 

Erno keikalla.

Musiikki on elämäntyöni ja harrastukseni, mutta kaikki eivät tiedä sitä, että yksi rakkaimmista harrastuksistani on KOIRAT ja tarkemmin sanottuna VANHAENGLANNINLAMMASKOIRAT. Kumppanini, aviopuolisoni Merja on yhtä hurahtanut tähän harrastukseen kuin minäkin. Nykyään tiimiimme kuuluu myös Reijo Portala, joka laittaa turkit kuntoon ja myös esittää koiriamme näyttelyissä. Sen lisäksi Reijo myös trimmaa koiramme. Lisäapuna meillä on Jutta, joka on nyt vuoden verran kulkenut mukanamme, koiriamme esittämässä.

Tässä olemme ´me´ eli koiraperheen ihmiset Merja ja Erno

Kennelnimi CZARLINDA´S tulee kahden koiran nimestä: Drover´s Czar`s Courier "Tsaari" ja Drover´s Crazy Love "Linda"

 

Koti

Kotimme on nykyään Lohjalla, tarkemmin Kirkniemessä. Muutimme tänne joulukuussa. Koirilla on edelleen iso piha missä ulkoilla, ja sisätilatkin ihan toimivat. Pikkuhiljaa olemme kotiutuneet tänne uuteen ympäristöön.  

Historiasta

Historia on pitkä ja siitä voisi kirjoittaa vaikka kuinka paljon, mutta yritän (lupaan!) kertoa mahdollisimman lyhyesti ja ytimekkäästi kuinka, koska ja miksi vanhaenglanninlammaskoirat....

Ensimmäisen lammaskoirani INT,POHJ,FIN,S,N CH Blå Rosabella av Rose Loge syntymästä on jo kulunut n. 40 vuotta joiden aikana elämääni rikastuttamassa on ollut m.m. näyttelymenestyjiä : "Mussu","Tsaari","Panda","Sanni"ja"Jippu", joista riittäisi tarinaa vaikka kuinka paljon.

Näiden neljänkymmenen vuoden aikana on kierretty vajaassa tuhannessa näyttelyssä ympäri Suomea ja Eurooppaa.

Miksikö lammaskoira? Olisi täysin mahdotonta kuvitella elämää ilman näitä hurmaavan persoonallisia karvakasoja.