:: KOIRAMME

 

     Shaggy Blue Bob`s Greta Garbo

    FI JMVA

   synt. 20.09.2022

       

                    GRETA


              

Czarlinda`s News Are Good

FI MVA SE MVA EE MVA LV MVA TLNJW-14 HeJW-14 EEV-15 C.I.B

synt. 04.07.2013

                      ADO

                   

 

Czarlinda`s Quite Easy To Love, Elviira

Synt. 26.05.2018  PCD +/+ terve, EIC +/+ terve, EIC n/n terve, MDR1 +/+ terve, CA n/n terve

C.I.B. NORDIC MVA FI MVA SE MVA DK MVA EE MVA ATJV-19 EUJV-19 HeW-19 V-19 PMV-21 DKV-21 BALTV-21 HeW-22 PMV-22 SEV-22 EUV-23

                    ELVIIRA


              
IN MEMORIAM

C.I.B. FI MVA SE MVA LV MVA EEJV-16 EUJV-16 BENELUXJV-16 SEV-16 HeW-16 V-16 EEV-17 RIGAW-17 DEV-17 HeW-17 HeW-18 V-18 ATV-19 V-21 SHAGGY BLUE BOB'S UNDERCOVER GIRL, HELGA 28.06.15-21.11.22

Helga sairastui alkukesästä ja pitkien tutkimusten jälkeen sillä todettiin kasvain. Sen ei pitänyt olla pahanlaatuinen, mutta toisin kävi. Yhtäkkiä Helgan kunto huononi ja ei mennyt kuin pari päivää kun menetimme hänet. Olemme aivan lamaantuneita, ja surun murtamia. Kiitos Helga kaikesta, olit täyttä kultaa.

En lähtöäs todeksi uskoa voi, sait äkkilähdön luontamme pois. Näin saapui suru ilmoittamatta katkesi ystävyytemme odottamatta. Vain muistot ja rakkaus jäljellä on ja kaipuu niin pohjaton.
 

 

 

 

C.I.B. FI MVA SE MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA V-14 V-15 LTV-16 CZARLINDA'S MARILYNS GIRL, Helinä

09.04.12-15.08.22

Rakas Helinä-keijumme on poissa. Helinä sairastui yht äkkiä ja tutkimusten jälkeen selvisi että hänellä oli ruokatorven laajentuma. Kunto huononi todella nopeasti, eikä enää ollu vaihtoehtoja. Saatoimme Helinän sateenkaarisillan tuolle puolen 15.08. Ikävä on kova. Hyvää matkaa Helinä.

On edessä sateenkaaren tie,
kauas se sinut vie.
On uusi koti tuolla,
siellä on sun hyvä olla.

 

Czarlinda`s Little Princess, Manteli    C.I.B. FI MVA EEJV-11 LVV-12

24.04.2010- 26.10.2021

Mantelin kunto alkoi huonontua sen jälkeen kun Hermannia ei enää ollut. Loppu tuli kuitenkin todella yllättäen. Takapää halvaantui osittain, ei siis ollut muuta vaihtoehtoa kuin tehdä Mantelille viimeinen palvelus. Hyvää taivasmatkaa.

 

 

Sateenkaarisiltaa pitkin

käy ystäväni tie.

Siellä sillan tuolla puolen

sillä hyvä olla lie.

 

 

Blueshire`s Made For Finns, Marilyn

C.I.B. POHJ MVA FI MVA DK MVA SE MVA NO MVA EE MVA LV MVA EE VMVA LV VMVA LT VMVA IT VMVA V-09 HeW-11 EEJV-08 BALT VMVA LTJV-04 LVV-08 JMV-08 LVV-11 EEV-15 EEVV-15 MVV-15 BALTVV-15 LTVV-16 EEVV-16 HeVW-17 

23.5.2007-06.07.2021

Muutamia päiviä sitten jouduimme tekemään vaikean päätöksen viimeisestä palveluksesta Marilynille. Marilynille tuli suuhun pari kasvainta ihan yks kaks ja kasvoivat niin hurjaa vauhtia ettei muuta ratkaisua ollut kuin päästää irti rakkaasta tyttösestämme. Marilyn oli niin valtava persoona joka hurmasi kaikki. Kukaan ei pysty hänen paikkaansa täyttämään. Nyt on hiljaista, muut koirat ihmettelevät mihin mummo on kadonnut. Hyvää matkaa rakas Marilyn, meillä on kova ikävä sinua.

Aurinko laskee,
Jo pitenee varjot.
Aika on eron ja jäähyväisten.
Poissa on ystävä kallehin.

 

Czarlinda's Lonely Rider , Hermanni 

C.I.B POHJ MVA FI MVA DK MVA SE MVA EE MVA LV MVA LT MVA BALT MVA LVJV-11 LTV-13

24.04.2010-26.02.21

Hermanni sairastui pari kuukautta sitten, ruoka ei  maistunut niin kuin ennen, eikä  ollut yhtä riehakas ja iloinen. Kävimme monissa tutkimuksissa, saamatta ihan varmaa syytä tähän. Päätimme seurata tilannetta päivä kerrallaan. Sitten yht äkkiä torstai-iltana tilanne huononi ja tarkoitus oli mennä seuraavana päivänä lääkäriin. Yöllä kuitenkin Hermanni nukahti ikiuneen omalle paikalleen, rauhallisesti, aivan kuin olisi vain nukkunut. Nyt sen on hyvä olla muiden koiraenkeli kavereidensa kanssa. Ikävä on kova ja suru suuri, kiitos Hermanni kaikesta.

Kiitos kun luonamme olit pitkän hetken, tein sun kanssasi
ikimuistoisen retken.
Vaikka pahalta tuntuu ja surettaa, sinä minulle annoit paljon muisteltavaa.

 

 

Furry Drifter`s if Only Unique, Max

21.10.2002-18.11.2015

Kun Maxista tuli meidän koiramme, valloitti se heti sydämmemme. Vuosi vuodelta rakkaus sitä kohtaan kasvoi. Kuinka monta ihanaa matkaa kerkesimme yhdessä tekemään, ja kuinka monta ilon, ja ylpeyden hetkeä se meille soi. Voisin kertoa niin monta monituista asiaa mitä yhdessä koimme, mutta tuntuu että mitkään sanat eivät riitä kertomaan tunnetta joka välillämme oli. Yritimme pitkittää lähtösi hetkeä, mutta viimein ymmärsimme että oli tullut jäähyväisten aika. Kaipaamme sinua Max niin kovasti. Kiitos kaikista yhteisistä vuosista. Iso kiitos Kirsille ja Jennille tästä ihanasta koirasta.

Sain syliini palan taivasta,
nyt tiedän mitä kaivata..
Oli aika raskaiden päätösten,
saattaa sut huomaan enkelten.
Nyt saat juosta seuraten heitä,
ei kipu enää elämääsi peitä.
Suru on suuri ja lohduton,
mut tiedän - sun hyvä olla nyt on.

Czarlinda`s January Rain, Jippu

Jippu oli minun (Merjan) ensimmäinen lammaskoira, joka muutti luokseni noin kahden vuoden ikäisenä. Se valloitti niin minun kuin lastenikin sydämet ystävällisyydellään ja  tottelevaisuudellaan. Jippu oli luonteeltaan myös hyvin herkkä koira,  mutta kun se huomasi jäävänsä pysyvästi meille sai se lisää itseluottamusta. Nuorena näytti ettei siitä tulisi mitään näyttelymenestyjää, mutta toisin kävi. Saimme viettää sen kanssa mahtavia hetkiä kehässä, jossa se oli kuin kotonaan. Jippu keräsi valtaisan määrän ROP ja VSP titteleitä, kuin myös RYP ja BIS sijoituksia. Valitettavasti Jippu poistui luotamme aivan liian nuorena, sairastuttuaan syöpään. Muistelemme Jippua vieläkin lämmöllä, ja olemme todella onnellisia että Marilyn synnytti 8 Jipun pentua, joista Helinä asustaa meillä.

CZARLINDA`S I OR NOTHING SANNI

           

Furry Drifer`s  in Breef Legend   21.10.2002-08.07.2014

Kun polkua mennyttä katselen
sidon muistojen kukista seppeleen
siihen kukat ilon, kuin murheenkin
varrelta polun, jota kuljettiin."
 

Matleena nukkui pois 08.07.2014. Parissa päivässä sairaus vei niin reippaan ja aina iloisen tyttösen. Matleena sai viettää viimeiset vuotensa kasvattajansa Kirsin hellässä huomassa. Kiitos Kirsi kaikesta mitä teit Matleenan hyväksi.