Pentusivu

Czarlinda's L-pentue

Czarlinda's M-pentue

Czarlinda's N-pentue

Czarlinda's O-pentue

Czarlinda's P-pentue

Aikaisemmat Czarlinda´s pentueet Suomen Kennelliiton jalostustietokannassa.

 Olemme molemmat jo eläkkeellä, niinpä tavoitat meidät koska vaan jos haluat tietää lisää tulevasta pentueesta, ja/tai meistä. Meillä on paljon kasvatteja ympäri Suomea joihin pyrimme pitämään säännöllisesti yhteyttä. Järjestämme muun muassa tapaamisia muutaman kerran vuodessa, missä omistajat voivat vaihtaa kuulumisia, ja koirat telmiä keskenään. Olemme todella onnellisessa asemassa siinä, että monista kasvattien perheistä on tullut meille hyviä ystäviä. Emme tee tätä kasvatustyötä rahastusmielessä, vaan rakkaudesta lammaskoiriin. Haluamme että mahdollisimman moni saa tutustua tähän ihanaan, sympaattiseen rotuun. Etsimme siis pennuille rakastavia koko elämän kestäviä koteja. Se mitä toivomme on että pidätte meihin yhteyttä ja kerrotte kuulumisia, koska pennut ovat meille tärkeitä myös sen jälkeen kun ovat muuttaneet uusiin koteihinsa.

 

SEURAAVA PENTUE SUUNNITTEILLA KEVÄÄLLÄ

FI MVA SE MVA LV MVA EEJV-16 EUJV-16 BENELUXJV-16 SEV-16 HeW-16 V-16 EEV-17 RIGAW-17 DEV-17 HeW-17 SHAGGY BLUE BOB'S UNDERCOVER GIRL

SYNT.28.06.2015 PCD +/+ (TERVE) EIC +/+(TERVE)

polvilumpioluksaatio 0/0 5.9-16 silmätutkimus- ei todettu perinnöllisiä silmäsairauksia
 

Saksan tuontimme Helga on siis tarkoitus astuttaa kevään juoksusta, jonka pitäisi alkaa huhtikuun puolivälissä. Helga on tuonut elämäämme näiden kahden ja puolen vuoden aikana niin paljon ilonhetkiä. Näyttely menestys on ollut aivan valtava, muta mikä tärkeintä Helgalla on LUONNE. Yleensä kaikki jotka hänet tapaavat ihastuvat. Helga on yhdistelmä terveyttä, vilkkautta, viisautta, ja myös rauhallisuutta kun sitä vaaditaan. Helga on persoonallinen kaikkia rakastava tyttö.

Uroksesta laitamme tietoa kun asiat varmistuvat.

 

Kuvassa on "Adonnis" poika. Onpa mulla musta, iso kirsu ja isot tassut