Pentusivu

Czarlinda's L-pentue

Czarlinda's M-pentue

Czarlinda's N-pentue

Czarlinda's O-pentue

Aikaisemmat Czarlinda´s pentueet Suomen Kennelliiton jalostustietokannassa

PÄIVITYSTÄ PENTUTILANTEESEEN: KAIKILLE POJILLE ON JO LÖYTYNYT KODIT, NARTTUTILANNE VIELÄ HIEMAN AVOIN. MAHDOLLISESTI 1-2 TYTTÖÄ VIELÄ ODOTTELEE SITÄ "OIKEAA" PERHETTÄ.

20.6 Meno pentulaatikossa senkun lisääntyy. Kohta laatikko alkaa olemaan liian pieni, joten niiden pitää saada hieman lisätilaa. Muutamilla tuntuu jo pieniä hampaiden alkuja. Helga on ollut erittäin hyvä äiti, ja hoitanut lapsiaan huolella.

05.06 Pentulaatikossa kaikki hyvin. Odottelemme että silmät aukeavat, ja tassut alkavat kannattamaan kunnolla. Kyllä ne äkkiä muuttuvat. Tämä aika on kyllä niin kullanarvoista.

26.5 PENNUT SYNTYIVÄT. MEILLÄ ON 5 POIKAA JA VIISI TYTTÖÄ. KAIKKI VOIVAT HYVIN AINAKIN TÄLLÄ HETKELLÄ.

17.5 Tänään kävimme röntgenissä ja pentuja näkyi PALJON (10-12). Vielä viikon verran jännitystä ja sitten voimme alkaa odottelemaan synnytystä.

24.4 HELGA ON ULTRATTU TIINEEKSI 23.4. PENTUJEN ODOTETAAN SYNTYVÄN TOUKOKUUN LOPULLA

SYNT.28.06.2015 PCD +/+ (TERVE) EIC +/+(TERVE) HD A/A ED 0/0

 

Born 11.11.2015  HD-A Eyes PRA/Cataract free PCD +/+ BAER +/+ MDR1 +/+ EIC +/+

 

 Olemme molemmat jo eläkkeellä, niinpä tavoitat meidät koska vaan jos haluat tietää lisää tulevasta pentueesta, ja/tai meistä. Meillä on paljon kasvatteja ympäri Suomea joihin pyrimme pitämään säännöllisesti yhteyttä. Järjestämme muun muassa tapaamisia muutaman kerran vuodessa, missä omistajat voivat vaihtaa kuulumisia, ja koirat telmiä keskenään. Olemme todella onnellisessa asemassa siinä, että monista kasvattien perheistä on tullut meille hyviä ystäviä. Emme tee tätä kasvatustyötä rahastusmielessä, vaan rakkaudesta lammaskoiriin. Haluamme että mahdollisimman moni saa tutustua tähän ihanaan, sympaattiseen rotuun. Etsimme siis pennuille rakastavia koko elämän kestäviä koteja. Se mitä toivomme on että pidätte meihin yhteyttä ja kerrotte kuulumisia, koska pennut ovat meille tärkeitä myös sen jälkeen kun ovat muuttaneet uusiin koteihinsa.

 

Kuvassa on "Adonnis" poika. Onpa mulla musta, iso kirsu ja isot tassut